ANDERMAAL ONDERSTEUNING VAN DE WEST-VLAAMSE JEUGDSPELERS

Jeugdverantwoordelijke West-Vlaanderen, Glenn Dayer
De West-Vlaamse jeugdverantwoordelijke Glenn Dayer, kan met plezier aankondigen dat West-Vlaamse jeugdspelers op het Belgisch jeugdkampioenschap die niet direct een coach vonden niet lang op steun zullen moeten wachten.Verschillende schaakcoaches zijn bereidt gevonden om alle West-Vlaamse jeugdspelers die dit willen schaaktechnisch te ondersteunen. Zij bereiden je voor en analyseren je partij achteraf om een betere schaker van je te maken. Dus ouders en kinderen maak er gebruik van!!!
De betere West-Vlaamse schakers zitten daar om je te helpen een betere schaker te worden! Hebben zich daarvoor nu al ingeschreven: Ben Dardha, Kurt en Tom Piceu, Emiel Vande Wiele, Maxim Bisscop, Ruben Decrop, Yen Peeren, Marc Clevers, en uiteraard de West-Vlaamse Jeugdverantwoordelijke Glenn Dayer.
De schakers die er zijn om je te helpen zijn gemakkelijk te herkennen aan hun gele T-shirt met achteraan, of voor de coaches de hun T-shirts omdraaien en het logo vooraan dragen "Chess West Vlaanderen". De Liga West-Vlaanderen en in het bijzonder zijn jeugdverantwoordelijke Glenn Dayer,  zijn onze betere Belgische en West-Vlaamse schakers dan ook uitermate dankbaar voor de steun en hun inzet bij het komende Belgisch Jeugdkampioenschap.
MC.

 

Reacties