KOSK Master Classes 2017

De Kosk organiseert in 2017 voor de eerste keer de Master Classes.

Het programma

datum
lesgever
onderwerp

25.02.17

GM Luc Winants
(voertaal Frans/Engels/Nederlands)

In het spoor van de wereldkampioenen

11.03.17

FM Rabah Bouhallel
(voertaal: Frans)

Opbouw en analyse van de partij

25.03.17

GM Ivan Sokolov
(voertaal: Nederlands)

Nog concreet vast te leggen

29.04.17

GM Daniel King
(voertaal Engels)

Nog concreet vast te leggen

13.05.17

GM Luc Winants
(voertaal Frans/Engels/Nederlands)

In het spoor van de wereldkampioenen

De sessies vinden alle plaats in het KOSK-lokaal, Koninginnelaan, 8400 Oostende. Ze beginnen steeds om 14.00 uur stipt en duren tot 17.00 uur.

Het doelpubliek bestaat uit spelers vanaf 1800 Elo. Het aantal deelnemers is beperkt tot 20!

In afspraak met de jeugdleider van de West-Vlaamse liga wordt de helft van de plaatsen voorbehouden aan West-Vlaamse jeugdspelers.

Er kan alleen ingetekend worden op het TOTALE pakket van 5 sessies.

Dat pakket, d.w.z. 15 uur schaakles, kost in het totaal amper 60 euro, of 4 euro per lesuur.

Wie inschrijft, betaalt voor het begin van de eerste sessie het volledige bedrag via overschrijving op het rekeningnummer van de Koninklijke Oostendse Schaakkring:  BE51 3800 0795 3162 .

Daarvoor ontvang je voor aanvang van de eerste sessie een deelnemerskaart, die overdraagbaar is. Met andere woorden: als je een bepaalde sessie niet kunt bijwonen, of alternerend een ander clublid wilt laten deelnemen, dan kan dat gewoon door de kaart aan die andere persoon te bezorgen.

Belangrijk!

De West-Vlaamse liga maakt een budget vrij om voor West-Vlaamse jeugdspelers de KOSK Master Classes 2017 financieel nog toegankelijker te maken.

Wie, als jeugdlid van de West-Vlaamse liga, na 5 sessies een volledig afgestempelde kaart heeft, ontvangt een tussenkomst van de West-Vlaamse liga van 30 euro. Dat betekent dat je dan zelf nog amper 2 euro per lesuur hoeft te betalen. En, wie weet, wellicht kan je eigen club ook nog een ‘zetje’ geven.

De plaatsen zijn dus beperkt. Wie wil inschrijven en van de tussenkomst van de West-Vlaamse liga genieten, stuurt zo snel mogelijk een aanvraag naar jeugdleider Glenn Dayer via glenn.dayer@skynet.be. Je krijgt dan heel snel een bericht of je al dan niet geselecteerd bent.

Afzonderlijke sessies zijn slechts mee te volgen in zover de 20 plaatsen niet volzet zijn. Deelname aan een afzonderlijke sessie kost 18 euro. Voor afzonderlijke sessies is er geen financiële tussenkomst voorzien!

Van harte

In naam van het KOSK-bestuur                         Voor de West-Vlaamse Schaakliga

José Vandekerckhove                                         Glenn Dayer

Voorzitter KOSK                                                   Jeugdleider

MC